Üzleti alkalmazások

Nézzen szembe üzleti kihívásaival és használja a megfelelő üzleti alkalmazásokat minden helyzetben. Szerezze be és akár implementálja is egyedi megoldásait a meglévő vagy az új ERP rendszerébe. Kis alkalmazások – nagy hatékonyság.

Megoldás az egyéni kihívásokra

A DAX által készített üzleti alkalmazások között megtalálhatja vállalkozása számára a megfelelő megoldásokat, mint például a jóváhagyási folyamatok felgyorsítása, a munkaeszközök belső és külső bérbeadása vagy a rendelkezésre álló parkolóhelyek felosztása a kollégák között. Ne várjon hónapokat az egyedi fejlesztésekre, nyugodtan digitalizálja vállalata bármely szegmensét.

Bárhol, bármikor

Dolgozni nem csak az irodában lehet – ezt figyelembe véve alkalmazásainkat úgy alkottuk meg, hogy azokat bármikor és bárhonnan elérhessék kollégái. A felhő technológia segítségével bármilyen készüléken végezheti munkáját a világ bármely pontjáról.

Előkészített üzleti alkalmazásaink

Több éves tapasztalattal és vállalaitrányítási támogatással a hátunk mögött előre összeállítottunk néhány megoldást. Tekintse meg, mivel könnyíthet cége mindennapjain.

Számlajóváhagyás

Kezelje a számlajóváhagyási folyamat feladatait e-mailek nélkül, egyszerű kattintással.
Z

Feladatkiosztó

Delegálja a munkafolyamatokat és kövesse őket nyomon egyszerűen, naprakészen 24 órában.

Szervezeti címtár

Tudjon meg minden szervezeti információt alkalmazottairól és tekintse át könnyedén cége felépítését.

Parkolófoglalás

Problémát jelent a kevés parkolóhely? Most egyszerűen kezelhetik a szabad helyeket, hogy mindenki beférjen!

Szabadságigénylés

Egyszerű felületen igényeljék és hagyják jóvá a szabadságokat – így könnyű megszervezni a nyugodt napokat.

Eszközigénylő

IT vagy egyéb eszközeinek elosztása és utánkövetése sem lehet gond többé – akár a címtárral egybekötve!

További alkalmazásokért és egyedi igényekkel kérjük lépjen kapcsolatba velünk – nincs olyan vállalati probléma, amire ne találnánk megoldást! Tapasztalt tanácsadóink és fejlesztőink szívesen állnak rendelkezésükre. Komplex ERP rendszerekért kattintson ide: egyéb termékeink

Érdeklik az üzleti alkalmazások?