daxProperty

A bérleménykezelő

A daxProperty több, mint egy megszokott bérlemény kezelő eszköz – egy komplex alkalmazás a teljeskörű ingatlankezelésre. A Dynamics 365 rendszerek kiegészítéseként fejlesztett megoldás lehetővé teszi a napi ingatlankezeléssel kapcsolatos feladatok és folyamatok gördülékeny automatizációját, bármilyen szerepkörben is tekintsen az iparágra, az értékesítéstől a számlázáson át a könyvelésig.

Funkciók

Széleskörű bérlemény áttekintés

Könnyedén áttekintheti a még elérhető és már kiadott ingatlanjait a teljes portfóliójában. Az egyes ingatlanokhoz egyszerűen tölthet fel adatokat, alaprajzokat, bármilyen szükséges információt.

Automatizált folyamatok

Időszakosan kiállítandó számlák megajánljása a bérleti szerződés adatai alapján. Automatizálhatja kiküldéseit akár Hibridlevél szolgáltatóval és e-számla formájában is. Alap bérleti, marketing, üzemeltetés, forgalom alapú, közüzemi számlázások díjlépcsők és indexálás kezelésével.

Szerződés adminisztráció

Többféle szerződés típus kezelésével lehetővé tesszük a különböző típusú bérlőkkel történő szerződéskötést, legyenek azok cégek, magánemberek, kölcsönző szervek vagy munkáltatók.

Állapot nyomonkövetés

Bármikor valós idejű riportok, kimutatások készítése a bérleményeobjektumoról, azok állapotáról, kihasználtságáról. Saját fejlesztésű speciális Rent-Roll riport!

Hitelmodul

Hitel és kölcsönszerződések nyilvántartása, referencia kamatlábakhoz csatoltan is. A szerződésekhez kapcsolódó mozgások rögzítése, valamint a kamatszámítási beállítások alapján kamatösszegek kalkulálása. Automatikus kamatösszeg ajánlás a könyvelés támogatására.

Hitel funkciók

Kamattervezés szerződés és referenciakamatok alapján, a főkönyvi könyveléshez kapcsolódó devizás hitelek árfolyam különbözetének kiszámítása. A daxProperty segítségével törlesztési ütemtervek rögzíthetők, kamat forecast számítható, devizás hitelek év végi átértékelése is futtatható, de támogatja a havi management riportinghoz történő átértékelést is.

Rólunk

Ötvözzük a nemzetközi Dynamics partnerek tudását Magyarország rugalmas gondolkodásával

A DAX Consulting Kft. egy 10 éve, Microsoft Dynamics tanácsadók és fejlesztők által alapított szakmai vállalkozás. Célja a magyarországi Dynamics-ethasználó cégek hosszútávú, rugalmas, gyors kiszolgálása, támogatása. Elsősorban kereskedelemben, logisztikában és az ingatlanfejlesztéstől az építőiparig terjedő vertikumban dolgozó nagy-és középvállalati ügyfeleinknek segítünk üzletmenetük, piaci jelenlétük és sikerességük javításában.

Keressen minket ajánlatunkért!

Elérhetőek vagyunk kapcsolat oldalunkon keresztül és irodánkban is.

daxconsulting@dax.hu
1086 BP, Könyves Kálmán körút 48-52
+36-20-219-4682

%

Mindig reagálunk a megkeresésre!