daxFLEET
flottakezelés BC-vel

Kapcsolatfelvétel

Keressen minket még ma személyre szabott flottakezelés ajánlatainkért!

A DAX Consulting Kft. flottakezelés megoldása, a daxFLEET flottakezelő cégekkel való együttműködés eredményeként, az iparág egyedi igényeit szem előtt tartva készült el. Például, ismerve a lízing-ügyletek specialitásait, néhány kattintással átminősíthetjük a gépjárműveket eszközről készletté és vissza. Továbbá lehetőség nyílik mind az eszköz, mind a cikk kartonok gépjárművel kapcsolatos adatainak bővítésére (pl. szín, teljesítmény, stb.). A háromoldalú kompenzáció segítségével pedig a vevő, szállító és akár a bank közötti kompenzációt is könnyedén rendezhetjük, jegyzőkönyvezhetjük. Iparági megoldásunk az egyedi, külön az iparág részére kifejlesztett funkciókat elérhetővé téve teljeskörű megoldást nyújt ügyfeleink flottakezelési igényeire, illetve jelentősen csökkenti a bevezetés kockázatait, költségeit és átfutási idejét.

Gyors, specifikus megoldások

Készlet és eszközök kétirányú átminősítése egyszerűen, igényhez szabva

Háromoldalú kompenzáció

Bármilyen irányban kezelhetjük a kompenzációkat, vevő, szállító és akár bank között is.

Adatbővítés BC segítségével

Eszköz és cikk kartonok bővítése a jármű adataival mint, alvázszám, modell név, stb…

Áttekintés

Készletek nyilvántartása, ellenőrzése, komplex riportálása beépített AI által támogatott rendszerek segítségével.

Jogszabályi megfelelősség

Online számla kapcsolat

Folyamatos teljesítésű számlák áfakezelése

ABEV bevallás készítés

Pénzforgalmi elszámolás

Intrastat

Forintos és devizás előlegkezelés

Pénzügyi átláthatóság

Dinamikus Cash Flow készítés

Pénzforgalmi előrejelzések testreszabható formában

Kontrolling elemzések

Lekérdezések készítése és szerkesztése dimenziók segítségével

Dimenziójavító funkció

A kontrollingelemzésekhez szükséges dimenziók csoportos szerkesztése és javítása

Forintos és devizás előlegkezelés

Előlegbekérő levél, előlegszámla, végszámla kezelés

Flottakezelés és más ágazati megoldások

A DAX Consulting speciális ágazati megoldásokat fejleszt a Microsoft Dynamics integrált vállalatirányítási rendszerekre alapozva. Az ágazatra szabott és iparági fejlesztésekkel bővített rendszerek előre paraméterezetten tartalmazzák a szegmens jellemző funkcióit, a szokásos üzleti és anyagi folyamatokat, ügyviteli elemeket, bizonylat- és jelentéssablonokat. A számos hasonló projekt tapasztalatának egyesítésével készült iparági megoldások alkalmazása a DAX szakértő csapatának tudásával és tapasztalatával párosulva, a sikeres projekt biztosítékaként szolgálnak.

Integráció

Ügyfeleink flottakezelés igényeinek teljeskörű kiszolgálása érdekében a DAX Consulting Kft. olyan integrált megoldást javasol, mely a bevezetett rendszerek közötti gyors és biztonságos adatkapcsolattal rendelkezik. Megoldásunk a Microsoft Dynamics 365 Business Central vállalatirányítási rendszerére épül, mely korszerű és megbízható alapot szolgáltat a daxFLEET-nek.

Business Central magyar nyelven

Magyar nyelven és teljes lokalizációval 100%-ig megfelelve a hatályos jogszabályoknak.

Hogyan kaphat bővebb információt?
Flottakezelés vagy egyéb ügyekben lépjen velünk kapcsolatba üzenetben vagy hívjon minket a +36-20-219-4682 számon!
Mi az a Business Central?
A Business Central a Microsoft legkorszerűbb vállalatirányítási rendszere, melynek bevezetésében, üzemeltetésében és fejlesztésében több éves tapasztalattal rendelkezünk. Bővebb információ
Egyedi testreszabás az iparági igényeken felül
A daxFLEET megalkotása során figyelembe vettük az iparágra általánosan jellemző üzleti igényeket. Ugyanakkor természetesen tisztában vagyunk vele, hogy minden vállalat üzletmenetében vannak speciális folyamatok, ezért szükség lehet megoldásunk egyedi igények mentén történő kiegészítésére. Az iparági megoldás bevezetése mellett az egyedi elvárásokkal kapcsolatos tanácsadásban és a szükséges fejlesztések, módosítások elvégzésében is állunk ügyfeleink szíves rendelkezésére.

ERP bevezetési projektünkhöz a Dynamics NAV új, Business Central verzióját és a DAX Consulting-ot választottuk. A bevezetés sok feladattal és gondolkodással járt, de sikerült időben elindulnunk köszönhetően mind a saját csapatunk megfelelő felkészültségének, mind a DAX szakmaiságának. Elégedett ügyfélként ajánljuk a DAX-ot minden ERP-t érintő témában.

Dohnál Norbert

Vezérigazgató, Flottaman Zrt.

Keressen fel minket!

+36-20-219-4682

1086 Budapest, Könyves Kálmán körút 48-52