Microsoft D365
Finance and Operations

A Finance and Operations egy felhő technológián alapuló, személyre szabott, korszerű nagyvállalati vállalatirányítási rendszer. Szorosan összefonódik a munkatársak által jól ismert és széleskörűen használt O365-tel és a Microsoft teljes üzleti platformjával.

D365 F&O: Pénzügy

Automatizálja és modernizálja globális pénzügyi műveleteit a D365 Finance and Operations piacvezető pénzügyi képességivel. Valós időben követheti a vállalat teljesítményét, előrejelezheti a várható eredményeket, és informált döntéseket hozhat a növekedés fenntartása érdekében.

Megalapozott üzleti döntések

Biztos alapokon álló rálátás a vállalat működésére, a pénzügyi kontrollok átlátható és megbízható működése, a cash flow optimalizálása, a stratégiai üzleti döntések gyors, biztos információkon alapuló meghozatala mind-mind kiemelten fontos tényező a növekedés fenntartásához – különösen a mai időkben.

Cégcsoportos működés támogatása

Megoldásunkkal a cégcsoportos működés teljes bizonylatolása, az adatok és jogosultságok szervezeti hierarchiának megfelelő kezelése, a cégcsoporton belüli elszámolások és erre épülő jelentések mindegyike könnyedén kezelhető. Többszintű konszolidáció, csoportos adókezelés, különböző számviteli szabványoknak megfelelő könyvvezetés és jelentéskészítés mind lehetővé válik e korszerű rendszer segítségével.

Működési költségek csökkentése

Minimalizálja költségeit és optimalizálja kiadásait az üzlete minden területén a folyamat-automatizálással, a költségvetés ellenőrzésével, valamint a pénzügyi tervezéssel és elemzéssel.

A pénzügyi komplexitás és a kapcsolódó kockázatok csökkenthetőek

Alkalmazkodjon gyorsan a változó helyi és globális pénzügyi követelményekhez egy rugalmas, irányított, szabályokon alapuló számlatükör és pénzügyi dimenziók segítségével, amely lehetővé teszi a pénzügyi műveletek egyszerű és pontos kezelését. Kezelje a gyakran változó jogszabályi követelményeket egy no-code konfigurációs szolgáltatással, amely egyszerűsíti a jogszabályi jelentéseket és adóbevallásokat, az e-számlázást és a fizetést.

Pénzügyi folyamatok egységesítése

Gyors beavatkozás és döntéshozatal realitássá válik a szerepkör-alapú munkaterületekkel, amelyek beágyazott Power BI interaktív adatmegjelenítést és adatvizualizációt nyújtanak. Így lehetőséget kap arra, hogy átfogó képet kapjon a fő üzleti mutatószámokról, hogy figyelemmel kísérje vállalkozása állapotát és javítsa annak teljesítményét, de egy-egy indokolt esetben egy kattintással lefúrjon egy kirívó tranzakció szintjére. A feladatok automatizálásával és rangsorolásával csökkenthető az elvégzésükhöz szükséges idő, a munkavégzésből fakadó operációs kockázat, és a megismert integrált eszközök és alkalmazások, például az Office 365 segítségével még hatékonyabban dolgozhat.

D365 F&O: Ellátási lánc kezelés

Hozzon létre agilis, egységes és rugalmas ellátási láncot a Dynamics 365 Supply Chain Management segítségével. Hangolja a tervezési, gyártási, készletkezelési, raktári és szállítási folyamatokat a működési hatékonyság, a termékminőség javítására és a jövedelmezőség növelésére. Ebben kiemelkedő segítségére lesznek a rendszerbe beépített mesterséges intelligencia (AI) és a Dolgok Internete (IoT) technológiákra épülő prediktív elemzések.

Innováció intelligens gyártási műveletekkel

Segítse elő az automatizációt és csökkentse az állásidőt az IoT és a Mixed Reality felhasználásával bármilyen gyártási folyamatban. Tervezze meg termelését valós időben a Planning Optimization kiegészítő segítségével.

Termelési teljesítmény optimalizálása

Azonosítsa a lehetséges gépi problémákat mielőtt azok előfordulnának, akadályozza meg a leállást, javítsa a termékminőséget és a hozamot az IoT használatával. Javítsa a munkaerő teljesítményét interaktív tanulási megoldásokkal és a Mixed Reality felhasználásával.

A raktárkezelés korszerűsítése

Kerülje el a készletek kifogyását vagy a túlkészletezést a gépi tanulással továbbfejlesztett mestertervezéssel és beszerzési javaslat kezeléssel. A beágyazott Microsoft Power BI elemzések segítségével gyorsítsa fel a betárolási, átmozgatási, előkészítési, illetve a kiszedési, csomagolási folyamatokat.

Eszközélettartam maximalizálása

Növelje berendezései élettartamát és teljesítményét. Az IoT és a Mixed Reality használatával megtervezheti, megjósolhatja és proaktívan végrehajthatja az eszközkarbantartást az Asset Management bővítmény segítségével.

Professzionális fókusz

Célunk mindenkor az, hogy segítsünk ügyfeleinknek megtalálni a tényleges üzleti igényeiket legjobban kielégítő Dynamics 365 megoldásokat. Személyre szabott alkalmazásokkal saját ügyviteli folyamataikhoz alakíthatjuk ezeket a rendszereket. Folyamatos tanácsadással segítünk, hogy a befektetés a legmagasabb megtérülést hozhassa. Tapasztalatainkkal tanácsadóink egyengetik bevezetési projektjük útját a sikerekig.

Szakértelem

30 szakértő kolléga, sok-sok éves tapasztalattal és iparági ismerettel, partnerségben a Microsoft-tal.

Állandó készenlét

Nem lehet kimaradás a kommunikációban, mindig ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Iparági megoldások

Nagyvállalati Dynamics megoldásaink ügyfeleknél: rendszereink jelen vannak többek között nagykereskedelmi, logisztikai és termelési ágazatokban, építő- és papíriparban. Rendszereinkkel komplex ellátási lánc és raktározási feladatokat fedünk le teljeskörűen.

Nagyvállalatoknak

A Dynamics rendszerek képességeinek teljes palettája áll rendelkezésre a D365 Finance and Operations rendszerében.

Minden egy helyen

Multinacionális cégek és nagyvállalatok teljes gyártási, logisztikai, HR és Management utánkövetése egy közös felületen.

Híreink, érdekességek

Legutóbbi híreink és érdekességeink az Információs technológia világából. Minden, ami vállalatirányítás, felhő, vagy céges folyamatokban hasznos technológia.

A Business Central bevezetés lépései

Érdemes már az ERP rendszer bevezetési igény felmerülésekor tájékozódnunk ennek a folyamatnak a lépéseiről, ehhez szeretnénk most segítséget nyújtani az alábbi összefoglalónkkal.

Microsoft D365 Marketing Megoldások

A Microsoft Dynamics 365 Marketing egy marketingautomatizálási alkalmazás, amelynek segítségével Ön is sikeres üzleti kapcsolatot építhet ki a potenciális ügyfelekkel. Az alkalmazás könnyen használható bárki által, együtt tud működni a Dynamics 365 Sales...

Online Számla 3.0

Már sokan tisztában vannak a hírrel, hogy a NAV 2021. április elsejéig adott határidőt az Online Számla 2.0 verzióról 3.0 verzióra való átállásra. Ettől a naptól kezdve csak az új verzióval készített online számlákat fogadják be, így az átállásnak kötelezően meg kell...

Ígérjük, csak fontos ügyekben keressük fel Önt!