Karrier a DAX-nál

Légy a csapatunk tagja!

Magabiztosan mozogsz a Microsoft Dynamics világában?

Az alábbi pozíciókra keresünk munkatársakat:

Dynamics NAV (Navision) tanácsadó

Ha Navision-t használsz, abban dolgozol, és szereted használni, köztünk a helyed! Tanácsadóként az eddigi szakmai tapasztalatok mellé változatos, széleskörű, jövőbiztos tapasztalatokat szerezhetsz. Lépj kapcsolatba velünk itt:

Jelentkezés

Dynamics NAV (Navision) fejlesztő

Ha szereted az üzleti alkalmazások világát, és szeretsz úgy fejleszeni, újat alkotni, hogy az közvetlen kihatással legyen a megrendelő üzleti folyamataira, köztünk a helyed! Dynamics NAV fejlesztőként Te leszel az, aki aki az új funkciók leszállításában kulcsszerepet kapsz, és ezzel jelentősen hozzáteszel az ügyfelek elégedettségéhez. Lépj kapcsolatba velünk itt:

Jelentkezés

Dynamics AX (Axapta) fejlesztő

Ha szereted az üzleti alkalmazások világát, és szeretsz úgy fejleszeni, újat alkotni, hogy az közvetlen kihatással legyen a megrendelő üzleti folyamataira, köztünk a helyed! Dynamics AX fejlesztőként Te leszel az, aki aki az új funkciók leszállításában kulcsszerepet kaphatsz, és ezzel jelentősen hozzátehetsz az ügyfelek elégedettségéhez. Lépj kapcsolatba velünk itt:

Jelentkezés

Office 365 rendszermérnök

Ma a Microsoft világa egyre inkább egy irányba mutat, és az irodai, illetve ügyviteli alkalmazások egyre jobban összefonódnak. Ha érdekel, hogy ezek hogyan valósulnak meg a valóságban, a projekteken, akkor köztünk a helyed! O365 rendszermérnökként a cégek ügyvitelét is megismerheted, hogy a legjobb megoldást tudd javasolni. Lépj kapcsolatba velünk itt:

Jelentkezés