Microsoft Dynamics 365
Business Central

SaaS ERP megoldás kis- és középvállalatok számára.

Az első, teljesen felhőmegoldáson alapuló ERP rendszer

A Business Central, a Microsoft Dynamics termékcsalád részeként, átfogó üzleti megoldásokat nyújt kis-és középvállalatok számára. Automatizált folyamatokkal, testreszabható funkciókkal támogatja a pénzügyi, logisztikai, értékesítési területeket.

Pénzügyi átláthatóság
Pénzügyeiről könnyen és gyorsan átfogó képet kap az értékesítési, beszerzési, számviteli és egyéb folyamatainak összekapcsolásával. A beépített riportoknak köszönhetően valós idejű statisztikák és jelentések állnak rendelkezésére. Tartsa kézben vállalata pénzügyeit és irányítson könnyen, egy helyről.
Automatikus, optimalizált ellátási lánc
Biztosítsa, hogy készletszintjei mindig megfeleljenek az aktuális keresletnek. A beépített mesterséges intelligencia ütemezi a tennivalókat, elemzi az értékesítési lehetőségeket és a készleteket, majd javaslatokat tesz, hogy mindig naprakészen álljon a kihívások elé.
Integráció
Kapcsolja össze új ERP rendszerét a már meglévő Microsoft termékeivel, és nyerjen időt. Az Azure, Office és Dynamics rendszerek kombinálásával csökken az érdemi munka elvégzéséhez szükséges idő – támogassa munkatársait a XXI. század legnagyobb innovációjával: az információ azonnali rendelkezésreállásával.
Az értékesítési és szolgáltatási színvonal növelése
A rendszer segítségével egy helyen foglalhatja össze és követheti nyomon értékesítéseit, teljes sales-ciklusát. Így gyorsíthatja fel az értékesítési folyamatokat, ezáltal koncentrálhat a szolgáltatási színvonal emelésére. Rendezze erőforrásait hatékonyan az egyes értékesítések szükséglete szerint.
Szállítson időben, minimalizálja költségeit
Tervezze meg és monitorozza projektjeit valós időben. Kövesse lépésről lépésre beépített riportokkal a folyton változó erőforrásokat, profitabilitást és előrehaladást.

A legmagasabb szakértelemmel

A DAX Consulting BC üzletága tapasztalt szakemberekkel áll ügyfelei rendelkezésére, akár teljeskörű felmérésben és bevezetésben, akár meglévő rendszerek továbbfejlesztésében, támogatásában. Microsoft ERP rendszerekben közel 10 éves tapasztalattal rendelkezünk, több sikeres bevezetési projekttel a hátunk mögött, ügyfeleink legnagyobb megelégedésére. Komoly tapasztalattal bírunk a flottakezelésben, a projektalapú cégek működésében (építőipar, projektalapon szolgáltató cégek), a nagykereskedelem és szerviz területén, illetve a pénzügyi szolgáltatások terén.

Kinek ajánljuk?

A Business Central teljesen felhőalapú verzióját elsősorban a KKV szektorban tevékenykedő vállalatoknak javasoljuk, mert az ilyen cégek igényeit teljeskörűen képes lefedni.

ERP bevezetési projektünkhöz a Dynamics NAV új, Business Central verzióját és a DAX Consulting-ot választottuk. A bevezetés sok feladattal és gondolkodással járt, de sikerült időben elindulnunk köszönhetően mind a saját csapatunk megfelelő felkészültségének, mind a DAX szakmaiságának. Elégedett ügyfélként ajánljuk a DAX-ot minden ERP-t érintő témában. Dohnál Norbert

Vezérigazgató, FlottaMan Zrt.

Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot és szívesen elárulunk többet is, valamint összehozzuk szakemberinkkel, elégedett ügyfeleinkkel, és azok kulcsfelhasználóival.