Elégedett a jelenlegi Axapta/AX beszállítója munkájával?

 

Amennyiben igen, figyelmét megköszönve kívánunk további jó munkát.
Ha viszont nem, akkor érdemes lehet körülnézni, hogy milyen Axapta/AX megoldások és megoldásszállítók léteznek még a piacon.

Értesültünk az elhalasztásról szóló hírekről, de ettől függetlenül a DAX már minden ügyfelénél beüzemelte az Online Számla 2.0-t, akik így már nyugodtan várják a júliusi indulást.

Tehát rendelkezünk szabad kapacitással, melyet szíves figyelmébe ajánlunk! És ahogyan az elmúlt évben meglevő ügyfeleinknek is, Önnek is folyamatosan tudunk új megoldásokat, kiegészítéseket szállítani meglevő Axapta/AX rendszereihez.

Néhány példa, hogy ügyfeleink az elmúlt 3-4 évben hogyan fejleszttették, bővítették, finomhangolták a rendszereiket a DAX segítségével:

  • volt, aki új webshopot üzemelt be
  • volt, aki a raktári rendszerét bővítette
  • volt, aki újratervezte a vonalkódos rendszerét
  • volt, aki EDI modult indított el
  • volt, aki a termelés modult bővítette automatikus mérleg rendszerrel
  • volt, aki a visszáru és a hozzá tartozó reklamáció kezelésre dolgozott ki új almodult

 

Forduljon a DAX-hoz, ahol szakértő kollégáink maximális szakmai felkészültség mellett állnak szíves rendelkezésére.

Megfogalmazott stratégiánk, hogy az elkövetkező 5 évben kiállunk az Axapta/AX ügyfelek mellett, támogatjuk és továbbfejlesztjük a jól bevált és működő megoldásokat, biztosítjuk a folyamatos rendszerkövetést, jogszabályváltozási megfelelést.
Nálunk megvan az akarat, tudás és elhatározás, hogy az Axapta/AX rendszerekből kihozzuk a lehetséges maximumot.

Ehhez kiváló fejlesztői kompetenciával rendelkezük. Fejlesztőcsapataunk átlagos Axapta/AX gyakorlati tapasztalata hét és fél év, szakembereink pedig a kód mögött meghúzódó üzleti logikát is értik.
Olyan új küldő ax megoldásokat fejlesztettünk, melyekkel nem szükséges licencet bővíteni új funkciók bekapcsolása esetén, így azoknak is tudunk segíteni, akik már nem rendelkeznek Microsoft-os rendszerkövetéssel.

A koronavírus miatt életbeléptetett korlátozások miatt egyre nagyobb szerepe lesz a távmunkának, az online kapcsolati megoldások alkalmazásának. Pusztán ezért nem érdemes teljes Axapta/AX rendszerét lecserélnie más, jelenleg nehezen tervezhető átfutási idejű és költségű új rendszerekre.
Úgy gondoljuk, hogy azoknak, akiknek speciális folyamataik vannak, és hisznek abban, hogy ezen folyamatok Axapta/AX általi támogatása az üzleti sikerük és túlélésük kulcsa, a kísérletezések helyett a stabil rendszerük bővítésére és kiterjesztésére érdemes koncentrálniuk.

Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot (a jelenlegi helyzetben telefonon, Skype-on, Teams-en, vagy egyéb digitális csatornákon állunk szíves rendelkezésére), és szívesen elárulunk többet is, valamint összehozzuk szakemberinkkel, elégedett ügyfeleinkkel, és azok kulcsfelhasználóival.