Microsoft AX / Axapta

Meg nem szűnő AX támogatás és továbbfejlesztés.

Elégedett a jelenlegi Axapta/AX rendszerével?

Ha nem, nézzen körül nálunk, milyen egyéb, új megoldásokkal szolgálhatunk Önnek.

Online Számla 2.0
Értesültünk az elhalasztásról szóló hírekről, de ettől függetlenül a DAX már minden ügyfelénél beüzemelte az Online Számla 2.0-t, így ők már nyugodtan várják a júliusi indulást. Ha az Ön rendszere még nem áll készen, ne habozzon és forduljon hozzánk, hogy rendszere megfeleljen a hatályos szabályoknak.

Online Számla 2.0

Webshop üzemeltetés
Az Online áruházak üzemeltetésénél is szükség van raktárkövetésre és számlázásra, és többek között erre is jó az AX.
Visszáru- és reklamációs rendszer
Kezelni kell a visszárut és a reklamációt is, hogy sikeres legyen az ügyfélkezelés. Segíthet ebben az AX? Velünk igen!
Vonalkód felismerő rendszer
Van ahol tárolni és értelmezni kell a vonalkód adatokat is, hogy könnyen elérhetőek legyenek – erre is jó megoldást kínálunk az AX segítségével.
Automatikus mérlegelés
Már van olyan ügyfelünk, akinél az Axapta termelés modult bővítettük az automatikus mérleg rendszerrel. Mérlegeljen, hogy mérlegeljen.
Megfogalmazott stratégiánk, hogy az elkövetkező 5 évben kiállunk az Axapta/AX ügyfelek mellett, támogatjuk és továbbfejlesztjük a jól bevált és működő megoldásokat, hogy biztosítsuk a folyamatos rendszerkövetést, jogszabályváltozási megfelelést.
Nálunk megvan az akarat, tudás és elhatározás, hogy az Axapta/AX rendszerekből kihozzuk a lehetséges maximumot.
Fejlesztőcsapataunk átlagos Axapta/AX gyakorlati tapasztalata hét és fél év. Szakembereink a kód mögött meghúzódó üzleti logikát is jól értik, így
Olyan új küldő ax megoldásokat fejlesztettünk, melyekkel nem szükséges licencet bővíteni új funkciók bekapcsolása esetén. Így azoknak is tudunk segíteni, akik már nem rendelkeznek Microsoft-os rendszerkövetéssel.
Évek óta a DAX fejleszti az AX rendszerünket. Mindig időben szólnak az újításokról, és a lehető legtöbbet hozzák ki a rendszerből. Lautum Sándor

Pénzügy Igazgató, Braum Kft.

DAX Kapcsolat

Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, AX támogatásért vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot (a jelenlegi helyzetben telefonon, Skype-on, Teams-en, vagy egyéb digitális csatornákon állunk szíves rendelkezésére), és szívesen elárulunk többet is, valamint összehozzuk szakemberinkkel, elégedett ügyfeleinkkel, és azok kulcsfelhasználóival.