Atlas reporting rendszer Microsoft Dynamics-hoz

Mélyreható élő riportok készítése Excelhez Microsoft Dynamics AX és Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations rendszerből

Sok időt veszteget el a pénzügyi és egyéb jelentések készítésével?

A Microsoft Dynamics vállalatirányítási rendszerekhez készült Atlas, amely egyaránt kompatibilis a Microsoft Dynamics AX és a legújabb Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations rendszerrel is, egy egységes platformot biztosít az adatok összegyűjtésére és a riportok készítéséhez. A legmodernebb integrált funkciók lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy egyedileg alakítsák ki, építsék fel jelentésekeit, amiket aztán megoszthatnak Excel táblákban és egyéb Office dokumentumokban is. Valamint a további adatok beemlése is egyszerűen megvalósítható, amikből aztán egyedi adatvizualizációk készíthetőek a Power BI alkalmazással vagy az előre elkészített Atlas dashboardok testreszabásával. Továbbá a Dynamics 365-t használó ügyfelek esetében az Atlas támogatja a Microsoft Dynamics több faktoros autentikációját, amikor adatokat kérdeznek le a felhős ERP rendszerükből.

Tapasztalja meg a gyors és egyszerű reporting megoldást a Microsoft Dynamics AX és Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations ERP rendszerekhez

Szabaduljon meg a manuális feladatoktól

Nincs többé kézi adatbevitel! Hozzon létre dinamikus jelentéseket bármelyik Microsoft Dynamics vagy Mircrosoft Office alkalmazásban és frissítse igény szerint, ha bármely érték megváltozik.

Töltse fel bármelyik Microsoft Office dokumentumát üzleti adatokkal

Emeljen be élő adatokat Microsoft Office dokumentumaiba a Microsoft Dynamics AX és Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations rendszeréből vagy egyéb üzleti megoldásaiból.

Találjon választ az összes kérdésére

Mélyreható elemzés az adatok összegzésétól kezdve a tranzakciók szintjéig bármely Office dokumentumában. Azonosítsa és oldja meg egyből a felmerülő problémákat.

Zártláncú döntéshozatal támogatása

Cselekedjen rögtön már az Excel-ből a visszafelé is működő adatközléssel, amivel új adatokat hozhat létre, vagy a már meglévőket frissítheti a Microsoft Dynamics-ban.

Lássa át a teljes képet

Gyűjtse össze élőben egy helyre a különböző forrásból származó adatait és jelenítse meg őket egy egyszerűen olvasható és érthető jelentésben.

Mindig legyen naprakész

Nyerjen valós idejű betekintést az üzleti rendszeriben keletkező adatokhoz, hogy mindig a legpontosabb és frissebb adatok alapján hozhassa meg a döntéseit.